feng-shuiFeng shui za uspehe v ljubezni in partnerstvu

V desnem oddaljenem kotu spalnice (gledano od vrat) imejte par predmetov (dve živalski figuri, dve sveči …).

Na stenah naj ne bo velikih ogledal. Postelja naj ne bo v isti liniji kot vrata. Izogibajte se predmetom, povezanim z delom ali telovadbo. Če ne gre drugače, jih pred spanjem vsaj prekrijte. Pod posteljo naj ne bo ničesar.

 

Feng shui za boljše zdravje

Sproti popravljajte pokvarjene pipe in čistite odtoke. Pokrijte toaletno školjko, preden potegnete vodo. Vrata stranišča vedno zapirajte.

Poskrbite, da bose imeli okrog sebe cvetje ali hišne ljubljenčke. Izogibajte se posušenemu cvetju. Postelje in miz nikar ne postavljajte pod tramove. Če imate skozi katero od oken neprijeten razgled, postavite zraven ogledalo, da ga pošljete nazaj.

 

Feng shui za izboljšanje premoženjskega stanja

Dostop do vašega vhoda naj bo prost, vaša naslov jasno označen. Občasno premestite (ne nenadomestite) pohištvo.

Poskrbite, da se bodo lahko vsa vrata povsem odpirala. Kopalnica, stranišče in kuhinja naj bodo pobarvani v zemeljskih barvah. V levi kot dvorišča (gledano z vhoda) ali balkona postavite vetrnico. V levi kot dnevne sobe postavite tri podobne predmete (posode, kose nakita).

 

feng shuiFeng shui za poklicno napredovanje

Na dvorišču naj vedno plapola kaj pisanega. Še boljša je postavitev ptičje hišice. Predpražnik naj bo živih barv.

Stanovanje vsaj dvakrat letno popolnoma očistite. Izpraznite omare in podarite odvečne predmete. Povsem golim zidovom se izogibajte. Poskrbite, da vse ure v vašem domu delujejo pravilno. Majhne prostore optično povečajte z ogledali.

 

.

Share

Ta spletna stran uporablja za svoje delovanje spletne piškotke. Več o nas in piškotkih tukaj.

  Se strinjate?
EU Cookie Directive Module Information